Recenzije

9,0
Prosječna ocjena recenzija

Ocjena po kategorijama

Čistoća
9,4
Udobnost
9,0
Lokacija objekta
8,6
Sadržaji
8,6
Osoblje
9,5
Omjer cijene i kvalitete
9,2

Recenzije

    zvonimir
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    26. srpnja 2018.
    jedino što mi nije bilo 100 % po volji,je da je kupaonica zajednička za 3 sobe.nisam bio toga svjestan prilikom rezervacije,ali s obzirom da je u pitanju jedna noć,nije bio problem
    izuzetno jednostavna komunikacija sa domaćinom,vrlo uslužan i prijateljski.soba je funkcionalna i uredna.
    Prdrag
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    26. srpnja 2018.

    Vidimo se opet.

    Izuzetno čisto i uredno. Ugodan prostor u sobi, prostran. Kreveti udobni. Mjesto za parkiranje vozila u sklopu dvorišta. Ljubazni domaćini.
    Tomislav
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    20. srpnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    josip
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    20. srpnja 2018.

    odlicno je blizu arene centra

    Ivan
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    11. srpnja 2018.

    Sve uredno i cisto. Domacin super.

    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    28. lipnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Lucijana
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    27. lipnja 2018.
    Krevet jako udoban.Besprijekorno čiste sobe.
    Stjepan
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    16. lipnja 2018.
    Sve odlično
    Sanela
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    12. lipnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Max
    cn

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    9. kolovoza 2018.
    There is a railway some 50 meters away, I can hear train pass by at day time every half an hour , however the noise is slight. At night, I didn’t hear the trains.
    The apartment is very clean and convenient. It small but very comfortable. And Marco, who I think is the owner, is very helpful, he speak fluent English. The apartment is 15 mins to Zagreb airport and is 20 mins to the downtown by driving. So the location is great.
    jelena
    me

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    31. srpnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    tstankovic
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    27. srpnja 2018.

    What you see is what you get

    Friendly and unobtrusive host. Everything was really good and clean. Located, near the event I was attending, only 10 minutes away by walk from Arena Zagreb. I would stay at Savski Gaj Apartments again.
    Szymon
    pl

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    26. srpnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Kristina
    dk

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    24. srpnja 2018.
    Everything was really good , clean , and the bed was really comfortable. I get good sleep and nobody distrubs me at the night time. Wery frendly and smily owners . I like it so much. I was feel there like at my own hone. Thanks.
    Nomad Man
    eg

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    21. srpnja 2018.
    No thing's
    Every think they was pirvicto
    Paulo
    br

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    15. srpnja 2018.
    The place is very clean and you can notice the care the owners arranged everything. Marko and Sandra are very nice people. Though the place is not near the city center, it is very easy to get there by public transport. And the neighbourhood is nice and safe, near a shopping mall with a big supermarket.
    mk

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    12. srpnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Bethan
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    3. srpnja 2018.
    It was a bit out of the way from the city centre however there was a bus stop close by so I was still able to get into the city for a cheap cost.
    Stayed in a single room, it was the perfect size for me and kept clean! Nice and quiet area. The owners seemed lovely and were helpful when I was trying to get to the apartment. I would stay at this apartment again!
    Ana
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    7,1
    2. srpnja 2018.
    Clean, big and comfortable room and bathroom.
    Chris
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    28. lipnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
Učitavanje recenzija